Kalfos jäsenkirje ja vuosikokouskutsu

6.3.2017

Hei Kalfosin väki,

Talvilomat ja talviurheilukisat on saatu jo mukavasti hoidettua. Ja kisajännityksen jälkeen vuorossa vähän meidän yhdistysasiaakin.

Kevään koittaessa on edessä tietysti yhdistyksen vuosikokous. Viime vuonna tavattiin Turussa, tänä vuonna Hämeessä, Hämeenlinnan Hauholla. Kokouspaikaksi valitsimme Vähäjärven Lomakodin, osoite Muntsilantie 19, Alvettula. Se on Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto ry:n lomakoti, joka soveltuu hyvin monenlaisten tilaisuuksien, kurssien ja tapaamisten järjestämiseen. Vuosikokous pidetään lauantaina 8.4.2017 klo 13. Tätä ennen on lounas klo 12. Kokouksen jälkeen voimme käydä aivan lähellä sijaitsevalla Rönnvikin viinitilalla, mikä on Suomessa isoksi luokiteltava tila. Illemmalla tietysti päivällinen ja sauna. Ja tuo saunan takkatupa on käytettävissämme koko illan rupatteluun iltapaloineen. Majoitus kahden hengen huoneissa, joihin on mahdollista saada lisävuode. Sunnuntaiaamuna nautitaan monipuolinen aamiainen ja puoliltapäivin lähdetään kotimatkalle.

 

Majoituspaketti täysihoidolla (lounas, kahvi, päivällinen, iltapala, aamiainen) 2-hengen huoneessa maksaa 59 euroa/aikuinen, 30 euroa/6-12-vuotias lapsi ja alle 6-vuotiaat mukana maksutta.

Tapaamiseen voi osallistua tietysti myös päiväkävijänä. Tällöin kustannus on aikuiselta 22 euroa ja 6-12-vuotiaalta 14 euroa (lounas, kahvi, päivällinen, iltapala).

Toivottavasti sinä ja perheesi tulette tapaamaan muita kalfoslaisia. Ilmoittauduthan tästä viimeistään tiistaina 21.3. Kerrothan samalla huomioon otettavat ruoka-aineallergiasi. Maksu tulee suorittaa Kalfos ry:n tilille FI64 1394 3000 2113 63, viestiin Hämeenlinna ja osallistujien nimet. Vain näin ilmoittautuminen on sitova.

 

Emme aiemmin suunnitelleet järjestävämme mitään erityistä kesätapahtumaa, mutta tilaisuuden tullen se onkin mahdollista. Eli Invalidiliiton kautta voi taas hakea ns. toimintatonnia käytettäväksi vertaistoimintaan, kuten viime kesänä isille ja pojille järjestetty ns. miesten viikonloppu Majatalo Morvassa. Nyt haemme toimintatonnia äitien lomaseen, jonne voi ottaa yhden lapsen mukaan. Tilaisuus pidettäisiin Pohjanmaalla, todennäköisesti Kokkolassa kesäkuussa. Tarkempi aika ja ohjelma ovat vielä avoinna, mutta tiedotamme tästä pikimmiten sekä meidän kotisivuilla että sähköpostitse. Tuolla tonnilla saamme katettua kustannukset aika hyvin, riippuen tietysti tapaamiseen osallistujien ja siinä yöpyjien määrästä. Toivomme, että äidit ja lapset kokisivat tämän tapaamisen voimaannuttavana ja rentouttavana pikkulomasena. Ohjelmassa jokin rentouttava hoito. Siispä kahden päivän sisällöstä vastaanotamme ilomielin toiveitanne.

 

Ilmoittautumislomake ja lisätietoja kesätapahtumasta Kalfosin kotisivuilla maaliskuun aikana. Käythän katsomassa www.kalfos.fi ja ilmoittaudu. Sivujen kautta voit myös välittää kysymyksiä, kommentteja ja toiveita.

Mukavaa aurinkoista kevättä toivottaen,

Kalfos ry hallitus

Liitteet