Nuorten aikuisten mökkiviikonloppu

Aika: 27.-29.9.2019
Paikka: Näsinneito-mökki, Salmenperäntie 211, 34410 Murole

Kalfos järjestää hypofosfatemiaa tai hypofosfatasiaa sairastaville nuorille täysi-ikäisille aikuisille mökkiviikonlopun 27.9.-29.9.2019.

Viikonloppu on tarkoitettu nykyisille sekä entisille Kalfosin jäsenille. Ohjelmassa on tutustumista, mökkeilyä, saunomista, hyvää ruokaa, lautapelejä, yhdessäoloa. Lisäksi vertaistukea ja keskusteluja muun muassa ajankohtaisista asioista sairauksiin liittyen, uusista hoitomuodoista ja lääkkeistä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä.

 

Tapahtuma järjestetään Näsinneito-mökissä, Salmenperäntie 211, 34410 Murole. Tässä linkki mökin sivuille: http://mokkiavainonline.sportum.info/stable/Tuote?teema_id=816&id=5735-4913#ad-image-0

 

Viikonloppua varten on varattu 8-hengen esteetön mökki, joka sijaitsee 50 kilometrin päästä Tampereelta, Muroleessa. Mukaan kuuluu majoitus ja ruoat, jotka valmistamme itse yhdessä. Lakanat ja pyyhkeet kuuluvat pakettiin, niitä ei siis tarvitse itse tuoda kotoa. Osallistuminen on maksutonta eikä omavastuuta ole! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova!

 

Mahdollisten matkakorvausten maksamisesta ilmoitetamme myöhemmin. Sovitaan yhdessä kimppakyydeistä ja esimerkiksi mahdollisista noudoista/vienneistä juna- tai bussiasemille.


Ilmoita osallistumisestasi 15.9. mennessä tällä lomakkeella. Kerrothan samalla myös mahdollisista erityisruokavalioista tai jos tarvitset oman avustajasi mukaan. Kysy lisätietoja Heidiltä (heidiw4@icloud.com) tai Tialta (tia.haverinen@gmail.com). Kyytiasioista voit olla myös yhteydessä whatsappin tai tekstiviestin välityksellä Heidiin (0445013325).